De ce videoclipurile sunt importante pentru artiști? În primul rând, atunci când realizezi un clip video, vei atrage, cu siguranță, atenția oamenilor, astfel punând bazeșe unui grup de fani care îți vor fi mereu aproape. Unele dintre cele mai populare materiale video din ultimii ani au fost videoclipurile muzicale, multe din ele devenind virale pe internet.

Așadar, echipa Chamaelo are vești bune pentru artiști, puteți beneficia de o prezență crescută în mediul online și de venituri adiționale deoarece vă oferim servicii de realizare a clipurilor video prin filmări profesionale.

 

Realizarea unui videoclip muzical profesional poate fi mijlocul perfect prin care tu îți poți promova muzica și pasiunea ta. Iar platformele din social media încurajează conținutul video. Știai că un videoclip muzical generează cu până la 1200% mai multe distribuiri, spre deosebire de textele și imaginile combinate la un loc.

Astfel, este momentul tău ca artist să îți exprimmi individualitatea și viziunea printr-un clip video profesional, consolidându-ți mai mult conexiunea cu fanii tăi. Clipurile video sunt printre singurele formate care pot ajunge la milioane de vizualizări. De ce să nu profiți de această oportunitate? Iar pentru asta. Ai nevoie de montaj audio video și de sincronizare audio video pentru ca procesul de creare a unui clip video să se ridice la standardele tale profesionale ca artist. Așa că, echipa din cadrul Chamaelo îți pune la dispoziție aceste servicii pentru ca tu să îți poți îndeplini visul.

De asemenea, noi considerăm că în crearea clipului video ar trebui să fie plasate și brand-urile importante care să susțină videoclipurile muzicale. Mai precis, plasarea produselor în interiorul clipurilor muzicale funcționează în maniera în care publicul recunoaște un brand anume și va contribui la creșterea vânzărilor și la îmbunătățirea percepției asupra brand-ului.

Așadar, o metodă eficientă pentru tine, ca artist, atunci când realizezi un videoclip muzical, ar fi să iei în considerare și plasamentul de produse ca o alternativă mai organică de promovare, față de reclamele care uneori pot fi prea ostentative. Dar, în aceeași măsură, și videoclipul tău poate fi mult mai bine perceput de către fanii tăi și poate deveni viral dacă te asociezi cu brand-urile care reprezintă o semnificație pentru tine ca artist.

Cu ce putem contribui noi în plus? În principal, echipa Chamaelo știe că secretul clipului video muzical de succes este simbioza perfectă dintre sunet și imagine în momentul montajului video. Atunci când asociezi o imagine cu sunetul într-o manieră potrivită, publicul va avea parte de o experiență de neuitat, atât vizual cât și auditiv.

Mai mult decât atât, prin crearea unui scenariu care să adauge încă un strat de semnificație piesei sau susținând o idee existentă, vom completa piesa cu imagini care să fie în armonie, contribuind la atmosfera creată de sunet. Așa că, noi ne vom ocupa de producția clipului video și vom acoperi toate elementele necesare pentru ca acesta să devină profesional și adaptat personalității tale ca artist: de la actori, operatori, editori, asistenți, la aparatură și echipament adecvat, astfel încât să ilustrăm cât mai precis viziunea ta artistică.

Contactează-ne

Hai sa vorbim, trimite-ne un e-mail si iti vom raspunde cat de curand posibil.