Poate că ai fost în vacanță sau ai făcut un material video cu un tutorial de machiaj. Așadar, ai reușit să obții niște cadre perfecte pentru un material video cu un conținut potrivit. Cu toate acestea, cu siguranță ai nevoie de niște efecte speciale sau de un montaj profesional deosebit. Așadar, Chamaelo îți pune la dispoziție aceste servicii de montare video și servicii profesionale de editare video, atât pentru amatori cât și pentru profesioniști.

Noi cunoaștem foarte bine ce implică procesul de filmare, așadar, suntem convinși că te-ai ocupat foarte de mult de filmarea evenimmentului și că probabil timpul nu îți mai permite și montarea video sau editarea video. Așadar, dacă ai nevoie să îți externalizezi procesul, echipa Chamaelo îți poate oferi un montaj video profesional pentru ca tu să nu te mai preocupi cu stresul acesta și doar să te bucuri de pasiunea ta.

Prin urmare, cu ajutorul echipei Chamaelo, poți avea siguranța că această greutate a editării și montării video este pe mâini bune și profesionale, editând materialele filmate de tine, indiferent că acestea fac parte din cadrul evenimentelor sau a producțiilor de ficțiune sau documentar.

De asemenea, prin aceste servicii de montare și editare video profesionale, îți oferim și garanția că vom înțelege conceptul tău fundamental pentru a reda povestea din perspectiva ta atunci când realizăm montajul video. Așadar, prin comunicare, ne te asigurăm că avem aceeași percepție vizuală și că respectăm conceptualitatea materialul atunci când realizăm produsul video finit.

Însă, probabil te întrebi: cu ce tipuri de filmări putem lucra? Echipa Chamaelo îți stă la dispoziție pentru montare și editare video profesionale pentru imagini video personale, imagini video de nuntă, de aniversări, de botez, chiar și imagini video corporate. Așa că nu ezita să apelezi la noi, indiferent de tipul materialului tău video, noi vom interveni pentru a crea o poveste unică pe baza acestuia, pentru ca tu să poți retrăi momentele esențiale împreună cu prietenii tăi.

De asemenea, pentru a apela la serviciile noastre, pașii sunt foarte simpli:

  1. Ne trimiți fișiere video cu încredere, alături de cerințele tale specifice
  2. Ne vom uita peste aceste materiale video pe care ni le trimiți și vom discuta despre conceptul și percepția ta pe care dorești să o transmiți vizual în materialul final și vom stabili care sunt momentele cheie sau filmările preferate.
  3. Apoi, noi vom edita materialul video și îți vom trimite o schiță pentru ca tu să poți vizualiza în ce direcție se conturează materialul video și pentru a ne oferi niște păreri despre cum putem proceda mai departe, spre finalizarea produsului.
  4. Pe baza acestor păreri finale, noii îți vom trimite apoi clipul final, pregătit pentru a fi distribuit în mediul online, pe toate platformele social media.

De ce să apelezi la noi? În primul rând, pentru că echipa Chamaelo este una dinamică, formată din editori video profesionali care vor acoperi toate specificațiile proiectului tău. În al doilea rând, putem garanta profesionalismul prin faptul că acești editori video profesioniști vor ține cont de mai multe aspecte tehnice precum clasificarea culorilor și efectelor, sunetul, iluminarea, grafica, coloana sonoră și multe altele. Așadar, contactează-ne acum pentru a-ți monta și edita povestea așa cum o vizualizezi tu.

Contactează-ne

Hai sa vorbim, trimite-ne un e-mail si iti vom raspunde cat de curand posibil.