Consideri că ai nevoie de un spot video publicitar profesional, care să scoată în evidență produsul pe care îl oferi? Noi suntem potriviți pentru tine. Așadar, dacă vrei să te faci remarcat pe piața din ce în ce mai acerbă a marketingului, publicitatea video va fi punctul culminant care va face diferența în compania ta.

Fiind una dintre cele mai eficiente metode de a te face cunoscut și de a-ți promova calitatea produsului, compania ta va cunoaște și o creștere în numărul de vânzări. Deși poate fi destul de costisitor, echipa Chamaelo va realiza procesul de producție video pentru spot publicitar în așa măsură încât să conteze din punct de vedere profesional. Așadar, noi vom propune un preț de realizare a unui spot publicitar cât mai decent astfel încât să fie reprezentativ atât pentru compania ta, cât și pentru produsele și serviciile tale.

Mai mult decât atât, de ce să folosești, în special, un material video pentru promovare? Noi considerăm că aceste clipuri și spoturi video de promovare sunt unele dintre cele mai utilizate dar și eficiente metode prin care poți capta atenția utilizatorilor, a clienților sau a publicului țintă. Toți utilizăm dispozitive mobile din ce în ce mai performante, așa că un conținut video se va face remarcat mai presus decât un conținut scris.

Prin realizarea unui spot video, poți fi asigurat că publicul acționează în urma video-ului vizualizat iar acest lucru este demonstrat de click-uri, aprecieri ale postării, comentarii, sau chiar prin cumpărarea produsului ori a serviciului prezentat. Astfel, spoturile video publicitare și clipurile promoționale vor aduce un plus de valoare companiei tale prin profesionalismul nostru.

Astfel, echipa Chamaelo va structura eficient mesajul pe care dorești să îl transmiți, reprezentându-l cât mai simplu pe înțelesul publicului tău țintă. Mai mult, ne vom asigura că în realizarea spoturilor video vom capta atenția privitorului chiar de la începutul spotului publicitar.

Un alt motiv pentru care ar trebui să folosești un spot video de promovare este pentru că astfel poți transmite mult mai multe informații utile despre produsul sau serviciul pe care îl promovezi într-un timp mai scurt în comparație cu redactarea unui articol pe aceeași temă. Așadar, prin vizualizarea produselor, serviciilor, potențialii tăi clienți își vor salva timpul, care știm toți cât de prețios este, deoarece le vei oferi, succint, informațiiile de care au nevoie.

De asemenea, prezența conținutului variat pe un website crează încredere pentru motoarele de căutare, astfel încât, noi îți sugerăm să incluzi clipuri video pe website-ul, blog-ul sau platforma companiei tale. Echipa Chamaelo îți poate realiza un clip video de doar 2 minute iar tu îți poți convinge audiența și poți câștiga noi clienți! Contactează-ne pentru a crea împreună prezentarea de care compania ta are nevoie!

Ce vă mai punem la dispoziție:

  • Un material cât mai reprezentativ pentru brandul dumneavoastră, având în vedere caracteristicile și valorile pe care doriți să le promovați.
  • Un clip video care va pune într-o lumină favorabilă produsul dumneavoastră.
  • Promovarea produsului într-un mod profesional, utilizând o gamă variată de echipamente și un limbaj cinematografic adecvat pentru a vă transmite ideea.

Contactează-ne

Hai sa vorbim, trimite-ne un e-mail si iti vom raspunde cat de curand posibil.