Atunci când îți dorești să promovezi un eveniment, un festival, sau plănuiești un spectacol care va atrage atenția tuturor, cea mai bună metodă este realizarea unui film de prezentare. Filmele de prezentare îți vor oferi povestea din jurul evenimentului tău și va surprinde momentele cheie. Așadar, vei captiva audiența cel mai bine prin elemente vizuale și auditive iar acestea sunt cel mai bine transpuse atunci când echipa de la Chamaelo îți realizează filmul de prezentare.

Noi îți vom exprima punctul de vedere, astfel încât mesajul să fie cât mai clar. De obicei, oamenii preferă să urmărească un videoclip scurt pentru a înțelege despre ce e vorba. Prin urmare, vă punem la dispoziție servicii de realizare a filmelor, cu ajutorul unui cameraman profesionist. Invitații vor fi captivați de aceste videoclipuri de tip after-movies, deoarece, la ora actuală, reprezintă cea mai importantă tendință actuală în orice campanie de marketing în mediul online.

De aceea, prin realizarea unui after-movie, toți invitații din cadrul evenimentelor vor dori să împărtășească tuturor cât de bine s-au simțit. Astfel, persoanele curioase de cum s-a desfășurat evenimentul tău vor vedea o atmosferă minunată surprinsă în cele mai bune cadre și vor dori apoi să participe la următoarea ediție.

Nici un alt intrument de promovare nu va transmite atmosfera unui festival precum o face un clip video. Așadar, vei putea surprinde momentele emoționante ale invitaților tăi și energia din cadrul evenimentului. Combinând și sincronizând sunetul cu imginea, aceste clipuri video vor scooate în evidență trăirile și sentimentele invitaților tăi, oferind în același timp informații pentru alți invitați potențiali, într-un interval scurt de timp.

Prin urmare, dacă o fotografie profesională face cât o mie de cuvinte, un clip video scurt va oferi o poveste întreagă pe care o poți vizualiza și cu care te poți conecta emoțional. Mai mult decât atât, prin realizarea unui after-movie, echipa Chamaelo îți pune la dispoziție o metodă eficientă de a te promova pe platforme sociale precum Facebook, Instagram sau Youtube.

Astfel, atmosfera evenimentelor tale vor fi disponibile unui public larg, convins de ceea ce poate experimenta alături de tine dacă va participa. Așadar, vei putea crește participarea și accesibilitatea următoarelor evenimente, în măsura în care vei atrage atenția publicului.

Indiferent de mărimea evenimentului, festivalului sau petrecerii, echipa noastră de la Chamaeleo se va adapta condițiilor. Astfel, vei fi sigur că ești pe mâini profesionale printr-o echipă de operatori profesioniști care se va ocupa de filmarea evenimentului folosind cea mai potrivită aparatură foto-video. În etapa de post-producție, noi vom edita materialul obținut pentru ca filmul de prezentare să cuprindă, în mod succint, dinamica și energia evenimentului tău.

Contactează-ne

Hai sa vorbim, trimite-ne un e-mail si iti vom raspunde cat de curand posibil.