Dacă ești în căutarea unui fotograf profesionist în Cluj, aici poți avea încredere că ai ajuns în locul potrivit! Pentru că atunci când ești pe drumul tău spre succes, ai nevoie de portrete personale profesionale. Iar echipa noastră de la Chamaeloo te va ajuta înspre cea mai bună direcție.

Fiind ancorat în mediul tău de afaceri, este foarte important să utilizezi portrete profesionale. Acestea sunt cele care vor face diferența atunci când vei încheia un contract sau vei realiza o colaborare. Chiar și atunci când plănuiești să te angajezi, fotografia din CV va avea un impact semnificativ asupra deciziei angajatorului.

Așadar, nu pierde oportunitatea de a avea parte de calitatea unui portret business. Această calitate va capta atenția clienților tăi și va adăuga o personalitate în tot ce îți propui să realizezi. În marketing, în special, fotografiile business vor oferi o perspectivă mult mai profesională profilurilor de social media, și va conta, în mod direct, în relațiile publice.

Astfel, echipa Chamaeleo te va ajuta să îți conturezi o imagine profesională atât în mediul online cât și în cel offline. Vei obține cea mai mare calitate în fotografiile profesionale și portrete de tip business, echipa ocupându-se de ședința foto. Cu ajutorul acestor fotografii, vei putea aduce în prim-plan atât imaginea ta cât și pe cea a companiei pentru care lucrezi sau pe care o conduci.

Prin urmare, în funcție de nevoile clienților, echipa se va adapta și va lucra concomitent cu planurile tale, astfel încât să putem crea un set de fotografii reprezentative pentru fiecare companie și persoană în parte.

Oferind și consultanță, poți fi convins că nu va lipsi niciodată originalitatea și personalitatea ta în munca noastră.

Și pentru că un portret business va crea o relație de încredere între companie și clienți, noi vom pune în valoare, astfel, imaginea brandului dar și modul în care acesta este perceput. Așadar, fotografile de profil pentru angajații și leaderii tăi vor putea fi utilizate în diverse domenii, precum:

    • Marketing, Reclame și Publicitate
    • Website-uri, Rețelele din interiorul companiei, Cărți de vizită
    • Rețelele sociale
    • Servicii de E-Mail

Mai presus de orice, o primă impresie despre companie este conturată prin imaginea liderului și a echipei sale. Așadar, website-ul și platformele sociale pe care este prezentă compania ar trebui să conțină date, detalii și informații despre echipa de conducere. Astfel, utilizarea unui set de fotografii tip portret business poate fi considerată o strategie de marketing și chiar o reclamă pentru firma.

Acest lucru este important deoarece contează foarte mult modul în care persoanele din conducere, angajații și partenerii unei companii se prezintă vizual. Astfel, niște fotografii profesionale pot oferi indicii despre valorile, obiectivele și misiunea pe care o are compania respectivă. De asemenea, portretele profesionale sunt utilizate și în materialele de publicitate, în special atunci când revistele, publicațiile sau platformele de știri prezintă activitatea unei companii, pe liderul acesteia sau echipa p. Așadar, asigură-te că fotografia de profil de tip portret pe care jurnaliștii o vor prelua te reprezintă în mod profesional atât pe tine, cat și compania ta.

Astfel, cu ajutorul nostru, portretul tău business va reflecta personalitatea și stilul tău. îți oferim certitudinea calității, indiferent unde vor fi realizate fotografiile. Pe lângă studio, avem la dispoziție un setup de lumini portabil și diverse fundaluri, pentru a putea realiza o ședință foto cu un rezultat estetic bun, indiferent de locație.

Noi îți vom pune la dispoziție și o varietate estetică pentru portretele business, pentru ca tu să fii sigur că o alegi pe cea care te reprezintă cu cel mai bine. Ia legătura cu noi și programează o ședintă foto business!

Contactează-ne

Hai sa vorbim, trimite-ne un e-mail si iti vom raspunde cat de curand posibil.