Ai nevoie de un print panoramic atât de mare încât îți acoperă tot peretele, cu la fel de multe detalii încât crezi că te poți pierde în ele? Ai o convenție cu foarte mulți invitați încât nu îi poți încadra pe toți? Sau poate doar ce a fost finalizat ultimul tău proiect arhitectural atât de mare încât nu îți încape în cadrul aparatului foto? Înseamnă că ai nevoie de o fotografie panoramică iar noi o putem realiza pentru tine.

Astfel, în realizarea de fotografii panoramice, noi îți vom crea o imagine compusă din mai multe fotografii care au fost îmbinate între ele în mod digital. Prin urmare, utilizând această tehnică, vă punem la dispoziție niște fotografii cu rezoluție mare și foarte mare, potrivite pentru imprimare de dimensiuni și calitate superioară sau pentru a reda subiecte ample. Pe scurt, vă oferim fotografii panoramice profesionale care vă vor surprinde prin valoare și excelență.

Mai mult decât atât, imaginile panoramice pot reda subiectele într-o perspectivă apropiată de realitate. Și noi vom fi acolo să vă spunem unde se termină realitatea. Pentru că această tehnică este folosită de foarte multe ori în redarea proiectelor arhitecturale. Imaginați-vă că puteți cuprinde întregul ansamblu arhitectural într-o singură imagine. Sau că puteți captura grupuri foarte mare de oameni într-o singură imagine. Da, vă puteți pune încrederea în echipa Chamaeloo și pentru asta.

Dar oare sunteți curioși cum funcționează aceste tehnici? Pentru că știm cât de incredibilă este această realizare de fotografii panoramice, noi vă spunem secretul. Astfel, pentru ca toată lumea să fie cuprinsă în fotografia finală, în proporții cât mai apropiate de realitate, se vor realiza mai multe fotografii. Ulterior, aceste fotografii vor fi lipite rezultând într-o imagine de rezoluție mare, ce redă perspectiva naturală, numită imagine panoramică.

Mai mult decât atât, pe lângă dimensiunile mari ale imaginilor panoramice, mai beneficiați și de un alt avantaj. Și anume, acest avantaj îl reprezintă păstrarea proporțiilor subiectului fotografiat, iar acesta este un lucru destul de important atunci când se realizează o fotografie panoramică.

În cele mai multe cazuri, obiectele și subiectele de dimensiuni mari sunt fotografiate cu un obiectiv grandangular, însă, dezavantajul acestei tehnici de fotografiere îl reprezintă deformarea subiectului. Astfel, atunci cânt subiectul se deformează, produsul final rezultă a fi o ilustrare distorsionată care ar putea induce în eroare privitorii.

Însă echipa Chamaeloo va avea grijă ca performanțele tale să reprezinte obiectivul nostru principal, astfel încât să îți putem oferi același calibru al profesionalismului. Stai fără griji, cu ajutorul nostru, vom realiza o fotografie panoramică desprinsă din realitate astfel încât tu să o poți cuprinde cu totul. Tot ce trebuie să faci este să ne spui despre planurile tale mărețe și noi îți vom sări în ajutor!

Contactează-ne

Hai sa vorbim, trimite-ne un e-mail si iti vom raspunde cat de curand posibil.