Dacă e să vorbim despre conținut vizual, în general, știm că 63% din tot ce înseamnă social media e imagine. Imaginiile și video-urile sunt cele mai eficiente forme de comunicare, văzul reprezentând principalul simț prin care percepem lumea. 

În zilele noastre, sunt numeroase canale prin care putem comunica vizual iar ceea ce se postează pe rețelele sociale devine tot mai reprezentativ pentru imaginea unui brand.  

Am conceput un pachet de servicii dedicat promovării vizuale a brandului tău:

Pe SOCIAL MEDIA

Prin intermediul rețelelor de socializare dedicate publicului larg precum Instagram și Facebook, cât și pe rețele dedicate networkingului, cum este Linkedin.

OFFLINE

Datorită calității ridicate a conținutului , fotografiile având rezoluția nativă de 7952 x 5304, putând de asemenea crea imagini de dimensiuni de peste 15000px/latură prin tehnica fotografiei panoramice, imaginile rezultate pot fi folosite și sub formă de diverse materiale printate, de la flyere și calendare, la printuri de dimensiuni foarte mari cum ar fi un billboard. De asemenea acestea sunt potrivite pentru a fi distribuite prin intermediul ecranelor publicitare. 

Creăm pentru brandul dumneavoastră: fotografie și video dedicate: artei culinare; arhitecturii și design-ului interior, filmări cu drona și, specialitatea noastră: fotografii de pe pârtii și împrejurimi (peisaje, sport action shots, fotografii de atmosferă)

Dar, după cum spuneam, imaginea e cea mai bună formă de comunicare, așa că o sa apelăm la ea pentru a vă arăta mai concret cu ce vă putem ajuta: 

Vă invităm să degustați din perspectiva noastra asupra modului de a privi și a da consistența unei estetici delicioase printr-o bună scenografie, luminare și un punct de observație studiat.

Platingul devine artă atunci când fiecare preparat din farfurie este așezat cu grija specifică unei compoziții picturale, și este apreciată de ochii unui specialist, care oferă interpretarea vizuală potrivită, ce va fi devorată de ochii flămânzi ai privitorului.

Fotografiile și videourile pe care le vom crea pentru voi pot fi folosite să stârnească tentații prin intermediul fotografiilor pe Meniu sau a post-urilor de pe Instagram sau Facebook.

 

 

 

 

 

 

Locația de care te ocupi a fost cu aleasă cu grijă și este cu siguranță în vecinătatea unor zone superbe. Ea reprezintă unul dintre principalele motive pentru care turiștii vă trec pragul. Asociazăți brandul cu frumusețile ce-l înconjoară. Noi îți punem la dispoziție toate materialele necesare. 

Așa-i că e un pachet bun? Ia acum legătura cu noi și concretizează-ți planul. 

Ai întrebări ? Contactează-ne!