Articole

The Fool - Fashion Movie

„The Fool“ este un scurtmetraj inspirat de Instalația Monumentală de la Tăușeni, Cluj a lui Alexandru Chira, un maestru al utopiei cum îi plăcea să se autodefinească. Lucrările de pe acest „Olimp“ Å£ărănesc, sunt o expresie artistică a năzuinței colective a satului pentru armonizarea om-natură, pământ ploaie.

Alexandru Chira scrie despre monument în cartea „Cuvinte pentru ochi“ : 

Conținutul de pe SOCIAL MEDIA

Okay, ai investit în toate formele de conținut vizual posibile. Ce faci mai departe? Ai fotografii și video-uri care arată cât de frumos este produsul tău, cele mai bune unghiuri și lumini. Nu că ar fi fost nevoie de ele ca să pună produsul într-o lumină bună, știm amândoi că el chiar este așa, însă nu e suficient. Nu e suficient ca doar noi să știm asta dacă vrei să și vinzi.

Clipuri de promovare

80% din conținutul din mediul online este video. Specialiștii în marketing online susțin că în anii următori ani textul sau imaginile vor constitui chiar mai puțin 20% totalul de materialele create și distribuite în mediul online. În schimb, conținutul de tip video precum clipurile de promovare, materialele video de prezentare, dar și spoturile video vor fi din ce în ce mai răspândite. 

 

Pachet de Conținut: Social Media și mai mult

Avem un pachet complet de servicii, conceput pentru a contribui la imaginea brandului tau, atât pe social media, cât și offline, prin intermediul materialelor printate. Creăm pentru brandul vostru: fotografie și video dedicat: artei culinare; prezentării spațiului și design-ului interior, filmări cu drona și, specialitatea noastră: fotografii de pe pârtii și împrejurimi. 

Fotografia ta – Cum te văd clienții?

Portretul tău - fotografia de profil reprezintă unul dintre modurile în care oamenii te pot identifica atât în mediul online cât și în cel offline. Tot mai multe persoane au început să realizeze importanța utilizării unei fotografii de portret profesionale ce poate fi folosită atât în mediul online cât șiîn materialele printate utilizate în mediul offline. Angajații, persoanele publice, persoanele care conduc o companie sau dețin o afacere, toți își pot îmbunătăți imaginea și modul în care sunt percepuți dacă vor utiliza o fotografie de profil profesională

Contacteaza-ne

Hai sa vorbim, trimite-ne un e-mail si iti vom raspunde cat de curand posibil.